Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Dobrodošli na našu web stranicu. U slučaju da nastavite dalje pregledavati i koristiti našu web stranicu, dajete suglasnost i obvezujete se pridržavati sljedećih uvjeta korištenja, koji zajedno s našim pravilima o privatnosti upravljaju ovom web stranicom. U slučaju da se ne slažete s uvjetima korištenja ili bilo kojim dijelom ovih uvjeta, molimo da ne koristite ovu web stranicu.

Korištenje ove web stranice podliježe sljedećim uvjetima korištenja:

Sadržaj na stranicama ove web stranice služi za opće informacije i podložan je promjenama bez prethodne najave.

Vlasnik web stranice ne pruža nikakvo jamstvo ili garanciju za točnost, pravovremenost, potpunost ili prikladnost informacija i materijala koji se mogu naći na ovoj web stranici, iako će se vlasnik web stranice truditi da do netočnosti objava ne dolazi.

Upotreba informacija ili materijala na ovoj web stranici je u potpunosti na vlastitu odgovornost, a vlasnik web stranice nije odgovoran i neće odgovarati za eventualno nastale štete.

Ova web stranica sadrži materijale koji su u isključivom vlasništvu vlasnika web stranice. Ovaj materijal uključuje (ali nije ograničeno): dizajn, raspored, izgled, izgled i grafiku. Umnožavanje sadržaja ove web stranice se zabranjuje.

Neovlašteno korištenje sadržaja ove web stranice može dovesti do zahtjeva za naknadu štete i/ili biti tretirano kao kazneno djelo.

Ova web stranica sadržava linkove na druge web stranice. Linkovi služe za praktično pružanje dodatnih informacija s time da vlasnik ove web stranice ne odgovara za točnost sadržaja povezanih web stranica.